magyarcukrasz

magyarcukrasz

Magyarország Tortája 2019 DÖNTŐ

2019. június 26. - magyar cukrász

A májusi előválogatót követően, múlt hétfőn zajlott le a 2019-es év Magyarország tortája verseny végső megmérettetése. Korábbi blogbejegyzésemből megismerhettétek az 5 továbbjutó alkotást, melyek készítőinek hagyományosan az érdi Pataki cukrászdában kellett élőben elkészíteniük a tortákat.

A 7 tagú szakmai zsűri (Kiss Zoltán, Fehér Judit, Kiss Károlyné, Andrész Zoltán, Karl Zsolt, Juhos József, Nagy Péter) végigkövette a tortakészítés fázisait és a munka végeztével pontozta a műveket. A versenyhelyzet ellenére mindig maximális kollegalitás és jókedv öleli körül az eseményt. A helyszínen készült fotóimat megtekinthetitek a "magyarcukrasz" Instagram profilomon: https://instagram.com/magyarcukrasz?igshid=kld991pcfrv

A végeredmény egyelőre nem publikus, a nagyközönség számára augusztus elején lesz kihírdetve egy sajtótájékoztató keretein belül a Parlamentben.

Kövessétek az Insta profilomat,hogy bepillantást nyerhessetek egy Magyar cukrász mindennapjaiba :-)

img_4026.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarcukrasz.blog.hu/api/trackback/id/tr514912006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása